Lei  
  ANTIPASTI      
  Vitello tonnato – 250g.   20  
  Antipasto di verdure – mix de legume sote cu sos pomodoro – 300g.   11  
  Caprese alla Romana – 200g.   10  
         
  BRUSCHETTA      
  Bruschete cu roșii proaspete, busuioc, usturoi, parmezan și ulei de măsline – 350g.   8  
  Bruschete cu roșii cherry, prosciutto crudo, mozzarella și rucola – 350g.   14  
  Bruschete cu somon afumat, ceapă roșie și mozzarella gratinată – 350g.   18  
         
  APERITIVE      
  Platou brânzeturi (telemea de capră, telemea oaie, blue cheese) – 200g.   23  
  Platou țărănesc (șorici, tobă, slaninuță, jumări, file de porc, cârnați, roșie, castravete, măsline, ceapă roșie) – 200g.   18  
  Biftec tartar – 180g.   45  
         
  INSALATE      
  Salată Sedano (salată de țelină, mere, morcov și sos de maioneză) – 300g.   10  
  Salată Caesar cu pui – 350 g.   25  
  Salată Caesar cu creveți și ansoa – 250 g.   35  
  Salată Grecească (roșii, castraveți, brânză feta, măsline, dresing) – 250g.   15  
  Salată Rucola Parmigiano (salată rucola, roșii cherry și parmezan) – 150g.   15  
         
  PEȘTE & FRUCTE DE MARE      
  Calamari alla griglia – 250g   25  
  Calamari pane – 250g.   25  
  Creveți alla griglia – 300g.   55  
  Salmone alla griglia (file de somon la gratăr) – 220g.   35  
  Somon Teryaki (somon cu sparanghel pe pat de piure și sos teryaki) – 300g.   37  
  Orate aglio olio (file de dorada la plită) – 200g.   40  
  Păstrăv la plită cu cartofi natur – 300g.   23  
         
  SUPE CREME & CIORBE      
  Supă cremă de legume cu crutoane – 250g.   10  
  Supă cremă de ciuperci cu crutoane – 250g.   10  
  Supă de pasăre cu tăieței de casă – 250g.   9  
  Ciorbă de văcuță – 250g.   9  
  Ciorbă de pui a la grec – 250g.   9  
  Ciorbă de fasole cu afumătură – 350g.   9  
         
  OREZ      
  Risotto ai Gamberi (risotto cu creveți, busuioc, mascarpone și roșii) – 350g.   25  
  Risotto Primavera (risotto cu vinete, dovlecei, ardei gras și sos de roșii) – 350g.   12  
         
  CARNE      
  Piept de pui la grătar – 200g.   15  
  Piept de pui la grătar cu sos gorgonzola – 300g.   20  
  Piept de curcan gratinat cu sos quatro formagi – 300g.   25  
  Aripioare de pui picante servite cu cartofi prăjiți și sos de usturoi – 380g.   14  
  Ciulama de pui cu ciuperci și mămăliguță – 350g.   14  
  Mușchi de vită la grătar – 200g.   45  
  Mușchi de vită cu sos de piper verde – 300g.   55  
  File de porc gratinat la cuptor cu ciuperci, sos de smântână și mămăligă – 350g.   15  
  Carne de porc prajită, păstrată în untură la garniță, cu mămăliguță și varză murată călită – 300g.   30  
  Ciolan de porc cu varză călită, mămăliguță, hrean și ardei iute – 450g.   45  
  Mușchi de porc împănat cu garnitură de cartofi țărănești – 350g.   28  
  Coaste de porc la cuptor cu cartofi prăjiți și sos de maioneză cu usturoi – 450g.   28  
  Fasole cu cârnați – 350g.   15  
  Pulpă de miel la cuptor cu sos de vin alb și rozmarin cu garnitură de cartofi țărănești – 250g.   40  
         
  SALATE      
  Salată mixtă de murături – 200g.   4  
  Salată de varză albă – 200g.   4  
  Salată roșii, castraveți și salată verde – 250g.   5  
         
  PÂINE      
  Chiflă – 40g.   0,5  
         
  PASTE      
  Penne all’Arrabbiata (penne cu sos de roșii, peperonccini și usturoi) – 250g.   12  
  Spaghetti alla Carbonara (spaghete carbonara cu ou, pancetta crocantă, parmezan, smântână și piper proaspăt) – 350g.   18  
  Spaghetti AOP (spaghete aglio, olio și peperonccini) – 200g.   15  
  Paste MIA MUSICA (creveți, dovlecei, usturoi, parmesan și sos de smântână) – 310g.   35  
  Linguine ai Frutti di Mare (linguine cu cocktail de fructe de mare, roșii și busuioc) – 350g.   25  
         
  PASTA AL FORNO      
  Tortellini al forno (tortellini la cuptor cu șuncă, ciuperci, mozzarella și sos rose) – 350g.   17  
  Penne alla Siciliana al forno (penne la cuptor cu piept de pui, ciuperci, mozzarella și sos rose) – 350g.   17  
         
  PIZZA      
  Focaccia (focaccia proaspătă de casă)   5  
  Focaccia aglio (focaccia, usturoi, oregano)   6  
  Focaccia con parmegiano (focaccia, parmezan, oregano)   7  
  Margherita (mozzarella, sos de roșii)   15  
  Vegetariană (ceapă, ciuperci, măsline, roșii, porumb)   17  
  Americană (bacon, ciuperci, mozzarella, sos de roșii)   17  
  Capricciosa (mozzarella, brânză topită, ciuperci, salam, ardei, sos de roșii)   22  
  Diavola (mozzarela, busuioc, oregano, sos de roșii, salam picant)   20  
  Hawaii (mozzarella, șuncă, ananas, sos de roșii)   20  
  Quatro Stagioni (mozzarella, șuncă, ardei gras, măsline, ciuperci proaspete, sos de roșii)   22  
  Mexicană (mozzarella, vită, ceapă, ardei iute, ardei gras, ciuperci, salam, măsline, sos de roșii)   22  
  Specială (mozzarella, șuncă, pui, ciuperci, salam, măsline, ceapă, ardei, porumb, sos de roșii)   22  
  Prosciutto di Parma (mozzarella, prosciutto, sos de roșii)   24  
  Quattro Formaggi (mozzarella, gorgonzola, emmental, parmezan și oregano, sos de roșii)   22  
  Al Tonno (ton, mozzarella, măsline, sos de roșii)   25  
  Paesano (mozarella, cârnăciori, bacon, ardei gras, sos de roșii)   20  
  MIA MUSICA (sos roșii, mozzarella, prosciutto crudo, rucola, roșii chery, scalii parmezan)   25  
  Pollo e Funghi (smântână, mozzarella, ciuperci, piept de pui, parmezan)   17  
  Al frutti di Mare (mozzarella, fructe de mare, oregano, sos de roșii)   30  
         
  GARNITURI      
  Orez, 200g.   5  
  Cartofi prăjiți – 200g.   5  
  Piure de cartofi – 250g.   5  
  Broccoli sote – 170g.   8  
  Legume la grătar – 210g.   10  
  Spanac cu sos fritti, rossi chery și peperoncini – 200g.   10  
         
  DESERT      
  Panna cotta – 125g.   8  
  Înghețată (4 cupe) – 200g.   15  
  Toffee – 190g.   15  
  Cheese Cake cu fructe de pădure – 200g.   15  
  Sufleu cremos cu înghețată de vanilie – 170g.   15  
  Tiramisu – 200g.   15  
  Brioșă MIA MUSICA – 250g.   17  
  Tartă cu lămâie – 200g.   15  
  Papanași – 350g.   12  
  Ștrudel cu brânză servit cu cremă de vanilie – 250g.   12  
  Ștrudel cu mere servit cu înghețată – 250g.   12  
         
  SPECIALITATEA BUCĂTARULUI      
         
  Tafelspitz (consome de vită cu rasol alb cu garnituri de spanac și cartofi la cuptor) – 1200g.   120  
  T-bone steak – 580g.   160  
  Ficat de rață cu piure cu trufe – 250g.   60  
  Tartar de ton roșu – 300g.   60  
  Tartar de somon – 300g.   40  
  Salată “LA MIA MUSICA” (sparanghel, ardei, ciuperci, creveți și sos dijon) – 350g.   34  
  Salată cu piept de rață afumat, andive, migdale – 350g.   17  
  Tris de mare al ferro (calamari, creveți black tiger, caracatiță baby, sos tartar dulce acrișor) – 450g.   70  
  Cotlete de berbecuț cu sos de cimbru verde și mămăliguță – 270g.   34  
  Pulpă de rață confiată cu varză roșie dulce și sos de portocale – 200g.   28  
  Spaghetti alla Mediterranea (spaghete cu sos rose și roșii cherry, midii, vongole, creveți și calamari baby) – 250g.   35  
  Antricot de vită Black Angus – 450g.   110  
  Burger “LA MIA MUSICA” (roșii, castraveți proaspeți, emmental, bacon, garnitură de cartofi wedges și salată Coleslaw) – 250 g.   35