Lei  
 

SPECIALITATEA BUCĂTARULUI

     
  Coastă Ţambal (coaste, cartofi fripți, sosul bucătarului) – 750g   23  
  Ceaunel românesc (carne de purcel, mămăliguță, cimbru, usturoi, roșii cherry) – 400g   18  
  Ciolan boieresc (ciolan cu fasole și varză) – 1600g – recomandat pentru 2 persoane   60  
  Muşchi de vita (mușchi de vită, legume pe jar) – 450g   55  
         
 

MIC DEJUN

     
  Ouă ochiuri – 150g   5  
  Ouă ochiuri cu bacon – 200g   9  
  Omletă – 150g   7  
  Omletă cu cascaval – 200g   8  
  Omletă cu cârnăciori afumați – 250g   8  
  Omletă țărănească (kaizer, ceapă, ardei gras, telemea, verdeață) – 200g   9  
  Omletă cu șuncă și cașcaval – 150g   8  
  Bulete de cașcaval   8  
  Mămăligă cu brânză și smântână   7  
         
 

GUSTĂRI RECI

     
  Fasole batută – 200g   8  
  Cremă de brânză cu boia și măsline pane – 100g   8  
  Zacuscă – 100g   5  
  Cașcaval afumat – 50g   4  
  Telemea de oaie – 50g   4  
  Salam de Sibiu – 50g   7  
  Șorici – 100g   6  
  Slănină afumată – 50g   4  
  Icre de crap românesc – 50g   5  
  Jumări de porc – 100g   4  
         
 

SALATE, ANTREURI

     
  Salată de vinete cu ardei copți – 200g   9  
  Salată crudități (morcov, țelină, mere, lămâie, sos) – 250g   7  
  Salată bulgărească (roșii, castravete, ardei gras, măsline, brânză feta, oregano, ou) – 350g   12  
  Salată grecească (rosii, ardei gras, castravete, brânză feta, măsline, oregano, salată verde ) – 350g   12  
  Salată de pui cu țelină (piept de pui, țelină, lămâie, sos) – 200g   10  
  Salată de ton (ton, măsline, salată verde, ardei gras, porumb, ceapă roșie, sos, lipie) – 350g   15  
         
 

CIORBE

     
  Borș de cocoș cu tăieței de casă – 350g   9  
  Ciorbă de văcuță – 350g   9  
  Ciorbă de perișoare – 350g   9  
  Ciorbă de burtă – 300g   11  
  Ciorbă de pui a la grec – 350g   9  
  Ciorbă de fasole cu afumatură – 350g   11  
         
 

MÂNCĂRURI GĂTITE

     
  Carne de porc la garniță din Bucovina cu varză calită – 400g   18  
  Iahnie de fasole cu cârnați – 350g   16  
  Iahnie de fasole cu ciolan afumat – 350g   18  
  Tochitură moldovenească cu mămăliguță și brânză – 400g   17  
  Tigaie picantă – 250g   18  
  File de porc la cuptor cu cremă de ciuperci și mămăliguță – 300g   16  
  Ciolan de porc cu varză călită și mămăliguță – 400g   20  
         
 

PLATOURI RECI SPECIALITATEA CASEI

     
  PLATOU BRÂNZETURI (branza de burduf, gorgonzola, svaitzer, cascaval afumat, telemea de oaie, bulgarasi de branza inveliti cu verdeata, mac si boia dulce, nuci, felii de mar, boabe de struguri) – 2 PERSOANE – 350g   30  
  PLATOU RECE ȚĂRĂNESC (slăninuță afumată, zacuscă, fasole bătută, telemea, măsline, șorici, jumări, chifteluțe, roșie, castravete, ceapă rosie) – 2 PERSOANE – 300g   29  
  PLATOU RECE BOIERESC (telemea de oaie, babic, cașcaval, salam uscat, pastramă de vită, roșii, castraveți, ceapă) – 2 PERSOANE – 300g   29  
  MIZILIC DOMNESC (pastramă de pui, salam uscat, icre de crap, șorici, zacuscă, brânză de burduf, salată de vinete, fasole bătută, măsline, jumări, crudități, ceapă, ardei gras, castravete) – 4 PERSOANE – 1300g   70  
         
 

PLATOURI CALDE SPECIALITATEA CASEI

     
  PLATOU CALD TĂRĂNESC (pastramă de porc la grătar, pulpă de pui la ceaun, cârnați de Pleșcoi, ciocănele de pui prăjite, mici la grătar, pastramă de vițel, cartofi țărănești, murături asortate, mămăligă, muștar, mujdei) – 2 PERSOANE / 4 PERSOANE – 1400g / 2500g   55 / 105  
  PLATOU CALD BOIERESC (pastramă de berbecuț, cârnați de Pleșcoi, coaste de porc la grătar, ficăței de pui, piept de pui Juliene la grătar, cârnați de porc, cartofi țărănești, murături asortate, mămăligă, muștar, mujdei) – 2 PERSOANE / 4 PERSOANE – 1500g / 2500g   55 / 105  
  GUSTARE CALDĂ (gujoane de pui, ficăței de pui, cârnăciori afumați, cașcaval pane, chifteluțe, ciuperci la grătar, castraveți murați ) – 2 PERSOANE – 600g   40  
  PLATOU CALD MIA MUSICA (aripioare de pui, mici la grătar, cârnați de porc la grătar, carne la garniță, pastramă de vită, varză murată călită, cartofi țăranești, inele de ceapă, murături asortate, mămăligă, muștar, mujdei) 4 PERSOANE – 2500g   105  
  PLATOU CALD HAIDUCESC (cârnați de porc, pastramă de vită, ciolan afumat de porc, mici la grătar, ficăței de pui, cartofi țăranești, inele de ceapă, murături asortate, mămăligă, pastă de hrean, mujdei) – 4 PERSOANE – 2500g   105  
  PLATOU PESCĂRESC (hamsii, gujoane de șalau, păstrăv la grătar, calamari pane, mămăliguță, mujdei boieresc) – 2 PERSOANE – 800g   50  
         
 

PREPARATE DE PORC

     
  Cotlet de porc la grătar – 200g   13  
  Ceafă de porc la grătar – 200g   13  
  Mușchiulet de porc la grătar – 200g   15  
  Cârnați proaspeți la grătar – 200g   13  
  Șnitel de porc – 200g   14  
  Pomana porcului cu mămăliguță – 200g / 100g   18  
  Coaste de porc la grătar – 400g   20  
         
 

PREPARATE DE VITA

     
  Mușchi de vită la grătar – 250g   50  
  Mușchi de vită în sos de piper verde – 200g   55  
  Șnitel vienez – 200g   26  
         
 

PREPARATE DE OAIE

     
  Pastramă de berbecuț la grătar cu mămăliguță și brânză rasă – 200g   18  
  Cotlete de berbecuț la grătar – 200g   20  
  Cârnați de Pleșcoi la grătar – 150g   12  
         
 

PREPARATE PUI

     
  Pulpe de pui dezosate la grătar – 200g   12  
  Ficăței de pui la tigaie – 200g   11  
  Ficăței de pui LYONESSE – 200g   12  
  Aripioare de pui la ceaun cu mujdei – 200g   10  
  Pulpă de pui la ceaun cu mujdei – 200g   12  
  Șnițel de pui pane – 200g   13  
  Piept de pui la grătar – 200g   11  
         
 

PREPARATE PESTE

     
  Păstrăv la grătar – 300g   18  
  File șalău Meunier – 200g   19  
  Somon la grătar – 200g   20  
  Inele de calamar pane cu mujdei – 150g   17  
         
 

GARNITURI

     
  Cartofi prăjiți – 200g   5  
  Cartofi cu rozmarin – 200g   5  
  Cartofi țărănești – 200g   6  
  Cartofi natur – 200g   5  
  Sote ciuperci – 200g   6  
  Ciuperci la grătar – 200g   6  
  Orez sârbesc – 200g   7  
  Broccoli sote – 200g   6  
  Legume la grătar (dovlecei, vinete, ciuperci, ardei gras, roșii, ceapă) – 200g   6  
  Mămăliguță – 150g   2  
         
 

SALATE ACOMPANIAMENT

     
  Salată de vară – 200g   8  
  Salată de roșii cu brânză rasă – 200g   5  
  Salată de castraveți proaspeți cu mărar – 200g   5  
  Salată verde cu lămâie – 100g   5  
  Salată de varză albă cu mărar – 200g   5  
  Salată de murături asortate – 200g   6  
  Salată de ardei copți – 200g   7  
  Salată de varză murată cu ulei și piper – 200g   6  
  Salată de sfeclă roșie cu hrean – 200g   5  
         
 

DE PE LÂNGÃ

     
  Chifle   0,5  
  Ardei iute   1,5  
  Muștar – 50 g   2  
  Smântână – 50g   3  
  Hrean – 50g   2,5  
  Mujdei – 50g   2  
  Maioneză – 50g   2  
  Sos de maioneză cu usturoi – 50g   2  
  Sos dulce – 50g   2  
  Sos picant – 50g   2  
         
 

DE PE LÂNGÃ

     
  Chifle   0,5  
  Ardei iute   1,5  
  Muștar – 50 g   2  
  Smântână – 50g   3  
  Hrean – 50g   2,5  
  Mujdei – 50g   2  
  Maioneză – 50g   2  
  Sos de maioneză cu usturoi – 50g   2  
  Sos dulce – 50g   2  
  Sos picant – 50g   2  
         
 

DESERT

     
  Papanaș cu dulceață și smântână   10  
  Plăcinta casei cu mere   7  
  Plăcinta casei cu brânză, stafide și sos de vanilie   8  
  Cozonac LA MIA MUSICA (cozonac de casă ținut în baiț de lapte, tras în tigaie cu unt, răcorit cu înghețată și cremă de caramel)   11  
  Clătite cu dulceață – 2 buc   6  
  Clătite cu Finetti – 2 buc   6  
  Clătite cu brânză dulce și stafide – 2 buc   7  
  Platou de fructe proaspete – 200g   15  
  Tiramisu casei   11