muzica

Mia Musica Eventi

Evenimentele tale au acum o noua locatie: Mia Musica Eventi! Daca esti in cautarea unui spatiu seducator si plin de stil pentru organizarea nuntii tale, Mia Musica Eventi este o alegere ideala, avand toate ingredientele necesare pentru a acompania cel mai important eveniment din viata ta.

Detaliul face diferenta

Decorul luxos si atent ales contine mese rotunde masive din lemn si o atmosfera caleidoscopica realizata cu ajutorul efectelor de lumina ambientala in nuante ce pot fi personalizate in functie de preferintele tale! Spatiul salii de evenimente Mia Musica Eventi are o suprafata totala de 462 de mp si o capacitate de 172 de locuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail.

Gust, petrecere si capricii

Mia Musica Eventi este dotata cu o bucatarie proprie ce ofera preparate savuroase si meniuri personalizate de nunta, realizate de Chef Liberti Vincenzo.
Iti punem la dispozitie pachete speciale de meniuri, bauturi si servicii ce pot fi adaptate si personalizate gustului si dorintei tale.

Pachetele de nunta includ:

Varietate de meniuri speciale si selectii de bauturi
Testarea meniului inainte de eveniment
Tortul miresei personalizat
Aranjamente flexibile
Recomandari pentru servicii conexe necesare evenimentului
Spatiu de parcare
Printre alte facilitati oferite de Mia Musica Eventi se numara: ring de dans, scena modulara, garderoba, chiar si amenajarea interioara cu decoruri personalizate.
Misiune
Mia Musica Eventi inseamna eleganta si profesionalism, experienta si stil la care adaugam si un pachet complet de facilitati care contureaza imaginea locului ideal pentru organizarea unei nunti de vis! Misiunea noastra este sa-ti oferim o experienta unica, personalizata, pe masura asteptarilor tale si ale miracolului acestui eveniment!